Barnen och min käft.

Spänningen stiger.

Efter halvlunkat igenom hela februari halva mars börja de äntligen klarna borta i horisonten.
Nu har jag i alla fall börjat sondera terrängen lite grann och kommit fram till att jag behöver göra något drastiskt till höst.

Men mer om de senare.
Idag har jag vart hos tandläkarn en unik upplevelse som alla människor bör uppleva. Jag var väl rättare sagt varit hos tandhygienisten och efter vart där i en halvtimme kändes de som jag blivit misshandlad i munnen. De var en stor orättvisa som utskåpades mellan tand 1-25. Vet inte exakt hur många tänder man har i munnen, men jag låtsas de var mellan 1-25.

På något sätt kom jag tillbaks till Östersund för att känna att jag lever, inte bara har en drömvärld där borta i Åre. Dem senaste dagarna har flutit på bra, jobbat åkt lite efter jobbet fjantat omkring sig såsom vi liftvärdar är riktigt bra på att göra. Underskatta inte barnasinnet de är nog de vi använder mest där uppe i Åre.
Träffar på barn varje dag som är antingen jätteglada eller oerhört griniga. Dem har typ bara en on och off knapp.
De bästa med vårt jobb är att träffa barn som har en hög sockernivå. Då är både föräldrarna lugna och barnen pigga.

De är nu den glassiga delen börjar. Folk som kommenterar du har de rätt bra osv. Jag ska inte ljuga de är jävligt nice, men gudar ska veta att ni frågade inte oss om de var glassigt i december januari när de var cirka -20 -25 grader ute. Då var de hårt och svårt må jag säga. Men efter 3 månader slit i jobbig kyla och dålig snö så har lyckan äntligen vänt åt vårat håll. Nu ska vi njuta av dessa 4-5 veckor kvar och se till att de är blir den bästa våren någonsin i Åre.
Och efter de blir de en efterlängtat flytt iaf för mig tillbaks till Östersund för lite fotboll och skön sommar.

Mvh Clemme

So do you lyrics. Bara för att jag känner för de

And if you want me to be real deep, I'll hook you up with some poetry
The mountains are white and the ocean is blue
They both look pretty good baby girl but then so do you
(I said, they both look pretty good baby girl but then so do you)

Even though I know we can't be our sun on set
You're simply the best thing I never had
Oh, baby girl won't you spread your thighs for me
I go by the name of Jerry Hoff and I wanna be your friend not your enemy

Ibland kastar sig vindarna om varandra

Vinden har vänt.

Vad ska man säga? I fredags kändes allting tungt och jag berättade en hemlis om mig själv. Att jag är troende och jag är en deal med gud om ett bra resultat innebär också ett dåligt resultat ske mig.
Efter fredagen hemska ödè har de nu gått två dagar och vinden har som sagt vänt.
Datorn är lagad och mobilen kan till och med lagas. De har visat sig att de kan vara så enkelt att jag behöver bara byta batteri helt enkelt. Intressant eller hur ?
De viktiga i de hela var att jag har hela tiden utan jag har tänkt på de sparat alla nummer på telefonen inte sim kortet vilket har ställt till de för mig själv.
Dessutom fick jag häromdagen ett jobb erbjudande inför sommarn och imorrn ska jag på intervju för extra jobb här i Åre precis de jag har letat efter ett tag.

Om allt går som de skall så kanske allting löser sig för mig=)
De här visar att så länge man har sin tro så kan de lösa sig till slut även om de känns tungt ibland. Fan nu blev jag lite väl religös i blogginlägget. Jag ska vara mer intressant nästa inlogg jag lovar kände bara för att skriva av mig lite grann att de går uppåt för mig nu.

Nu ska jag göra Stina samt Peppe sällskap i sista kvällskidåkningen och njuta av att ha backen nästan för sig själv.

Tänker på dig och du vet vem du är.
Ha de Clemme


En olycka kommmer sällan ensam.

Rubriken säger en olycka kommer sällan ensam.
Jag skulle kunna skriva under de där direkt. Jag har genom mitt vuxna liv eller när sen jag blev 20 år alltid reflekterat mitt liv på ett underligt sätt. Jag har 4 år senare eller tror iaf att mitt liv består av värden som jag och gud delar med varandra. Händer de något bra med mig en dag så måste de ske något dåligt senare på kvällen. De har stämt rätt bra på mitt liv för jag straffas alltid när jag har fått bra i mitt liv så på ett sätt känns de som de är bara att acceptera för jag kan inte ändra på mitt liv.

Nu är de så att andra inte håller med mig. Till exempel på jobbet rättare sagt mitt extra jobb så var jag snäll mot min arbetskamrat när vi jobbade ihop och när jag retades lite grann efter varit snäll så försökte hon förklara att värden inte fungerar riktigt så. Jag lät diskussion dö där eftersom jag förstod att de hade blivit en lång dag om jag gjort en av mina vanliga grejer att diskutera tills jag vinner. 

Men tillbaks till rubriken jag är riktigt nyfiken på vad gud har förberett för bra för mig nu, eftersom min dator gick sönder tidigare i veckan och ikväll så skulle ja ladda min batteri och de visade sig att den inte ville leva längre.
frågan är då om alla mina elektroniska grejer går sönder hur ska folket nå kungen?
Här kommer svaret. ni kan antingen skicka rökmoln såsom på indianernas tid eller så får ni faktiskt ta och hälsa på mig.

Ledsen för blogginlägget men jag är lite av heligt förbannad just nu för att allting ska gå sönder hela tiden. Tur att de finns en person där ute, som håller mig på bra humör varje gång vi pratar.

Ha tålamod så hörs vi mycket snart gott folk.
Och bättre blogginlägg kommer att komma.