Vafan är jag redan gråhårig?

Fredagkväll och jag sitter åh bloggar.

Är de jag som börjar bli gammal eller ska jag skämmas?
I vilket fall som helst så trivs jag faktiskt med de för tillfället att ta de lugnt på helgerna. Man är ju faktiskt aldrig ledig på helgerna ändå i Åre så de spelar inte så stor roll.

Dem sista 2 veckorna har känts väldigt konstigt. Nu är de kanske lite underligt att jag skriver sånt här på bloggen, men jag har svårt att tro de är någon som följer bloggen just nu, när jag inte marknadsför den längre.
Har på något sätt känt mig nere ungefär som när man sett fram emot något en längre stund kanske ett par månader och sen när de är gjort man så går man på ett par moln i cirkus 2-3 veckor och då har luften gått ur en.
Vet inte om ni fick ihop de där, men jag kan inte beskriva de bättre än så att de är så de känns för mig just nu.
Jag såg fram emot Åre väldigt väldigt länge har varit här förut, är här just nu men de känns inte blase men någonting är inte helt rätt.
Jobbet går på automatik men inte samma glöd som tidigare säsonger, livet utanför funkar rätt bra men ändå inte samma, kanske är de så att jag tittar bara lite långt fram med mina planer se fram emot att plugga till hösten byta stad och få ihop pengar så jag överlever.
Är inte de här lite väl vuxet? är de så att jag har svårt att njuta av nuet, pågrund av att jag oroar mig lite för framtiden? Grattis Clemme må jag säga de tog 24 och halvt år men nu jäklar har du vuxit upp, mognad lite grann.

Vad tycker folket om de? Är de positivt att han har vuxit upp eller önskar ni att han gick tillbaks till den han var förut?

Nästa inlogg kommer handla om varför jag har valt de yrket, jag ska studera och hur de gick till. Sen kommer jag skriva lite om vad jag har för förväntningar på framtiden och så vidare.

Tills dess lev väl och ursäkta för de här inlägget om ni blev missnöjda.

Clemme

Försvinnande fort Februari

Oj oj oj.
Snart har en hel månad gått sedan jag kom upp till Åre bara, sista veckan av februari återstår.
Vet inte om ni har förstått de här med MIN blogg, men jag skriver lite av helt enkelt personliga tankar som jag kan tänkas dela med mig till världen.
Så ni får ta de jag skriver med nypa salt och gott humör.
Vad ska man säga om tiden i Åre? Jag har varit uppe och åkt bräda älskar de fortfarande som de vore första dagen igår. Man ser gästerna dag ut och dag in nybörjare experter och tänker jag har varit i deras situationer och vissa tänker man så där bra skulle jag också vilja va.
Men jag känner på något sätt att jag har svårt att ta tag i saker, vilket har inneburit att jag på morgonen inte kliver upp förrän absolut sista sekund och skyndar igenom morgonrutinen.

Men sen när man kommer ut i backen då jäklar då njuter man av att man faktiskt gör något roligt och bra på snön som ALLTID kommer under vintern. Inte som många andra bekanta som bara beklagar sig över snön och önskar att sommaren vore här. Men de där kommer jag inte gå in på idag. Jag åker snowboard i princip exakt varje dag kanske 2-3 timmar och jag känner att de börja sätta sig lite grann. Backar som förut var lite branta börja kännas lätta och liftarna börja kännas enormt sega eftersom man vill bara ut i backen igen.
Glädjen att vara ute varje dag har faktiskt gjort mig mer motiverad att gå vidare i liften.

Var sak har sin tid och nu har även jag insett även om de de dröjde 5 dagar in på jobbet att de är dags att gå vidare så i år blir de min sista säsong här i Åre. Ska ta stadga mig genom att börja studera och därmed går 5-6 års tjat från Mor min i graven emot lyckligare tidigare där jag ska till slut försöka hitta ett fast och stabilt jobb.

Har jag blivit gammal kan man undra? Dem som verkligen känner mig vet hur impulsiv jag kan och är undrar om jag verkligen kommer klara av de här. Jag tror faktiskt de är dem som är mest impulsiva och testar olika saker mycket under sin korta ungdoms år, som finner ro emot 30 års åldern och börjar stadgar sig. De är ju dem som vet vad som finns på andra sidan gräset och vet hur mycket stabilt liv betyder för en.
Nä nu ska jag vara lite barnslig och spela lite tv-spel istället för att gå ut på krogen. Känner på mig att jag kommer få grått hår snart som pontus hade sagt.

Fortsättning följer under mars.

Glitter och glamour, men är de verkligen så?

Känner att jag borde uppdatera igen. Skriver jag enformigt? De är dem frågorna jag ställer mig ibland när dags att ta bladet ifrån munnen dela ut lite visdom till människorna som framför sina skärmar vill få en glimt av mitt liv.

Vill väldigt gärna få mitt liv att låta glamoröst, men jag ska göra er besvikna. De är inte glamoröst utan, de är bara underbart just nu iaf på ett ungefär.

Nu är vi en bit in i februari och jag "kämpar på" med teorin till körkortet samtidigt som jag äntligen har börjat jobba. De är skönt att vara tillbaks i Åre, de är liksom något i de här dragningskraften som gör att jag alltid vill vara här på vintrarna och kan liksom inte slippa undan säsongslivet.

De är vintern i sig att slippa höra allt jävla gnäll om vintern är här kan de inte bli sommar, som man lätt hör i sin egna hemstad, fast okej jag är så dum att jag bosätte mig i Norrland ihop om att få sol & sommar året om.
Jag vet de finns undantag folk som inte kan flytta pågrund av familj och sånt, men ni förstår min poäng. De är alltför många som klagar utan göra någonting åt de.

Ibland känner jag att när man förklarar för folk som är gäster här i Åre eller ens kompisar där hemma att man berättar väldigt gärna glitter och glamour om sitt jobb här uppe, samt hela livet men man får inte med baksidan av de hela.
De kan framstå som vårt jobb är väldigt enkelt, men vi är ju här för vi bäst av dem som sökte och de är väldigt väldigt många som söker. Vi jobbar hårt de är ju inte alltid lätt att hålla masken uppe hela dagarna, men de gör vi ändå för vi ska ju ändå leverera "minnesvärda upplevelser".

Så när man tänker tillbaks på Säsongen som varit och förklarar allting klart att man minns bäst, kompisarna ,festandet, åkningen men glöm inte en sak bara. De hårda jobbet ni faktiskt lägger ner för att ge våra gäster, kompisar de bästa dem kan få här uppe som inte finns där dem annars bor.

Clemme

De går att köpa kärlek.

Ni vet uttrycket man kan inte köpa kärlek.  Jag tror min mamma gjorde just de när hon köpte en fotboll och min kärlek till chelsea blev köpt samtidigt som Mourinho kom till klubben och min favoritspelare Didier Drogba. Kvar är jag efter alla dessa år och kärleken är starkare än någonsin.    De bevisar kärlek går att köpa bara man träffar rätt från början.

Min mor köpte fotbollen åt mig när jag var liten och den kärleken tror jag kommer hålla resten av livet.
Chelsea köpte min kärlek när min favorittränare Mourinho och favoritspelaren Didier Drogba kom till klubben och kärleken har bevarats ända sen dess. De går att köpa kärlek de gäller bara att hitta rätt vid rätt tillfälle och då kan du komma långt. Fotboll världens största bästa sport samt dessutom världens mest älskade sport.

Och för dem som säger förstår inte hur man kan tycka de är kul att se 22 män springa efter en boll har jag bara ett svar.
Om du inte förstår från början vad som är tjusningen är de nog svårt att förklara överhuvudtaget hur bra den är. Men förvänta dig ungefär samma reaktion när du berättar vad som är bra med schlager eller vad du tycker är bra.
Människor är olika , vissa saker är bara mer populär och förstår man inte det så är de bara att acceptera.

Soft nu drar jag till Åre för säsongsjobb. Vi håller kontakten via bloggen gott folk.

Clemme