Politiska himlen & diverse gräl.

Tja.

Skulle inte bli så politisk blogg de här, men jag sa ju från början att jag ska skriva de jag känner för.
De har hänt mkt på sistone och på söndag är de val. Jag är som många känner till kanske inte moderat fullt ut men jag stödjer de blå partiet helhjärtat.

Att rösta rödgrön övergår all min förstånd skulle jag påstå. Eller de kanske är hårt att säga så men mycket av de dem står för kan jag inte ställa mig bakom. Den så kallade "välfärden" har vi varit med om tidigare och de har bevisligen varit dålig för Sverige och nu vill folk gå tillbaks till de igen? Nej knappast hoppas verkligen inte att de inte blir så. Men de som stör mig i mest i de här valet är när man säger att man är för blått parti är normala svaret var inte så självisk och tänk på andra.
Här är min fråga ? Varför skulle jag tänka på andra när jag är jävligt säker på att dem inte tänker på mig när de gäller att rösta och min rätt att vilja gå till sjukhus. Jag skulle påstå av alla personer man träffar på dagligen don`t give a rats as about what iam been through at the hospital or dentist. Okej kanske 80 % men ni fattar poängen.
Jag tycker fan jag ska ha rätt att avgöra vad jag vill göra med mina pengar istället för att dem pengarna ska försvinna i någon svart skattehål som går till betala något onödigt som kungabröllop eller bygga någon fin staty av någon jag inte bryr mig ett skit om.
Så blått om jag och svenska folket får välja om vi ska få Sverige att röra sig framåt istället för bakåt som rödgröna vill att vi ska göra.

Nu till något annat.
Har äntligen fått lite ledigt i veckan har fått två erbjudande om jobb men tackat nej behöver vila upp mig och umgås med mig själv och kompisar. Livet rullar på de finns jobb i Östersund har blivit erbjuden provjobb på yttligare ett ställe och jag förstår inte hur folk kan påstå att de inte finns jobb. De handlar om vad man är beredd att göra.
Ännu mer semester ligger framför mig då jag åker bort den 28 september en vecka till en okänd stad och sen en månad senare åker vi 4 grabbar till new york för att göra oss ännu coolare och äntligen ta steget över atlanten.

Jamen dåså lite gott och blandat inlägg blir ännu bättre uppdatering i slutet av veckan ska bli bättre på att blogga gott folk.

De är ny värld inom vården.

Den här läkar linjen kanske var ett ämne för mig, som mamma tjatade på när man var liten. Fast hon anade väl inte i vilken utsträckning läkare får agera.

http://www.dn.se/nyheter/varlden/brostsugande-lakare-fall-for-hd-1.1166362

Under tidens gång kommer jag blanda och ge seriösa och med oseriösa ämnen, länka till artiklar som jag tycker bör upplysa allmänheten. Då inte många förutom jag läser DN på daglig basis anser jag de är viktigt att ibland delge mig lite information som folk missar i aftonbladets nonsens och morgontidningens lokala nyheter.


På återseende gott folk.

Resor och fest går de verkligen ihop??

Nämen välkommen tillbaks.
Redan första inlägget kommer efter lite uppehåll, men ni vet vad man bruka säga den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Jamen då var de väl bara att fortsätta där jag slutade senast.
Igår hade jag en liten trevlig tillställning hemma hos mig som man bruka vackert referera till, vi var väl bara kanske 20 personer. Ja nu tänker ni de var inte så lite heller, men ni får ju tänka på att jag och min kombo bor i en lya på cirka 90 kvm. Iaf så vet ni hur de bruka gå till, efter en annan drink osv slutade med att man hamnade krogen och på något jäkla vänster missat att ta med sig pengar,leg samt lämnat sin hjärna hemma och trots de hade en grym kväll. Men har man hjärta och kompisar så lyckas man med allt.

Kvällen hade stora inslag indelningar mellan grupper, politiksnack även med hajpande jonna som inte vill prata de, sen otroligt mkt snack om resor. Tror att de har blir viktigare och viktigare att prata ut med sina kompisar om resor, vidga sina vyer. Jag undrar om de kommer med åldern man inser vad man vill göra med sitt liv och sina resor, förut när man var runt 18-19 handlade de om att åka till ett annat och göra precis de man gör hemma dvs supa och jobba på solbrännan. Nu har i alla fall jag fått nog av sånt, utan vill uppleva grejer ta med erfarenheter, kunna säga till sina framtida barn vart man har varit vad man upplevt.
De här kan låta trångsynt men jag tror också att de är lätt man blir en bättre människa om man har rest en del och då syftar jag inte att de är coolt och man ser ner på folk som inte reser.
Jag menar att man får en annan perspektiv på livet, man ser vad man har hemma och vad man inte har.  Man får lättare att värdera viktiga ödespunkter i sitt liv, då man vet vad som kan hända man får större värdering för viktiga grejer bland annat. De är lättare att uppskatta de man har hemma, när man sett hur illa de kan ha varit när man har varit sett andra människors livssituation. Sen får folk också en större kärlek till svensk kultur, midsommar och sånt man tar för givet. Vet inte om jag svamlar här, men jag hoppas min poäng lyser igenom.

Jag är känd för att kunna ha långa blogginlägg och folk orkar inte läsa allt.
Här är min fråga då. Är de jag som är dålig på att skriva att folk inte orkar läsa igenom eller ska man hålla blogginlägg korta?
För om de är intressant borde inte folk vilja läsa klart även om de är långt?
En sak till innan jag slutar. När jag skrev att jag inte bry mig om kritik så stämmer de alldeles utmärkt men jag är mkt god för att ta emot beröm. Eller har ni någon synpunkt så är de bara att skriva i kommentar funktion, för jag kommer läsa den och försöka besvara de på bästa möjliga sätt.