Enkelt är de bästa som finns.

När de är så simpelt, är de som bäst.

Har ni hört de uttrycket förut? Inte? Bra för jag kom just på den.
De handlar helt enkelt om att göra de enkelt för sig.
Har ni tänkt på de när ni bjuder hem folk på middag så är nästan alltid de bästa maten den som är enklast att göra.
Som gäst uppskattar jag de enkla bättre än de maten där värden ska överträffa sig själv, med de svåraste maten att uttala på pappret.
Tror många tänker likadant, visst de finns undantag kul att få andra sorters mat också, men på de stora hela vilket uppskattar ni bäst?
De enkla ni får där värden bjuder på sig själv istället för att de mesta fokus på få de perfekta måltiden? Eller där värden lägger ner så fokus på att maten ska bästa kulinariska ni har upplevt och är hela frågvis smakar maten bra blablabla.

Många säger att jag är lat i många fall säger jag inte emot, men jag anser att jag gör de enkelt för mig bara. Varför ska man krångla till de i livet egentligen ? De blir ju krångligt ändå vad man än gör så därför kan man lika gärna när man har chansen att göra de enkelt för sig, för de besvärliga kommer ju ändå längre fram.

De här kommer låta motsägelsefullt, samtidigt som jag är lat så är jag ändå inte lat.
Tror de eller ej så sportar jag på fritiden faktiskt de är så jag håller mig iform. Jag utgår bara från att alla tror jag är jättelat och därför gör de jag vill i min egen takt.
Jag menar egentligen hur många spelar fotboll hela somrarna lite hösten samt vår och sen på vintern åker bräda nästan varje dag? Och ändå kallas lat.
De är nog bara jag, men fan min kroppsform gör att jag inte kan klaga direkt.

Clemme

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback