Tack för mig Åre, Bästa vintrarna hittills i livet.

Nu är de snart slut.

Jepp jag syftar givetvis på Åre tiden. I tre säsonger har jag spenderat min vinter uppe i Åres härliga vinterbackar och mystiska säsongslevandet. De har funnits bra och även dåliga perioder, men jag kommer aldrig glömma mitt första intryck av Åre och dem jag skulle bo och jobba med.

Speciellt dem första fördumsfulla bilder man hade av dem flesta, jo de sant man har alltid en förutfattad mening om alla människor man träffar, men i Åre så stämde inte bilden riktigt. De är dem där vanliga grejer som sätts ur spel och ännu roligare händelser sker.
Som första utflykten med grabbarna började med att vi åkte till en garnaffär för att köpa mer garn för att sticka mössor. Första skidturen där då man började med att åka uppe i gästrappet för att ta sig via rödkullen ner till fjällbyn, skistarshop för första officiella träffen med dem höga cheferna och andra medarbetare på Åre området.

Ja de finns mycket minnen man bär med sig, många tabbar i alla fall vad jag gjort på fyllan har man också med sig, men man får inte glömma den har speciella känslan av alla som jobbar här uppe inte är normala, utan vi är helt enkelt underbara människor som äntligen hittade ett ställe som man kände sig hemma vid och de fanns likasinnande folk här.

Kommer inte glömma blicken från 7 arga tjejer på morgonkvisten som när jag lyckades bränna ägg i kastrullen på natten då jag somnade eller första gången jag skulle åka skidor nerför gästrappet då jag var som bambi på hal is och de krävdes en otrolig tålamod av Wammen för att jag skulle kunna hasa ner för Gästrappet.
Och att 2 timmar senare tog Clara sig dit att lära mig åka skidor någorlunda så jag inte skadade folk på vägen ner.
Sen har man nyårsfesterna på Blåkulla otroligt minnesvärda speciellt med pulka nerför trappen inomhus som är traditioner som inte får brytas.

Känns som jag håller på svamla på här och hur mycket som helst, men jag tänker runda upp de här till tre enkla meningar.

Tack för alla som jag har träffat genom dessa tre säsonger här uppe , för alla minnen som ni har gett och även huvudvärk och se nu till att ni har de bra i framtiden om vi nu inte skulle ses framöver.
Hoppas jag har påverkat er på ett positiv sätt såsom ni har påverkat mig och ta med er ni är fan en av dem 130 personer som blev anställda på skistar av dem 5000 som sökte ifrån början. De är inte många som slår.

Tack för mig och ha en fortsatt trevlig liv nu.

Mvh Clemme (äggmarodören)

Kommentarer
Postat av: Duke

Äggmarodören heheheheheh

2011-04-19 @ 12:05:35
Postat av: Fredde

Hej!Jag läste att du ska börja på Lidair i höst. Hur gjorde du för att komma in där? Var det svårt?Mvh: Fredde

2011-04-19 @ 13:35:31
Postat av: Susanne

Fin sammanfattning Clemme, synd man missade ägg-incidenten. ;-)

2011-04-19 @ 13:46:32
URL: http://susanned.blogg.se/
Postat av: Dan

äggmarodören? jaja Cleme du är ju ändå på en häftig plats....

Dan

2011-05-07 @ 07:13:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback