The big trip 2010

Förlåt.

Jag måste säga förlåt till alla som någon gång passerat min blogg utan att jag har uppdaterat. Jag skulle gärna vilja skylla på att jag har ett liv (vilket jag har) men inte ens de kan jag skylla på.
Har hänt en del sen jag bloggade senast. Jag kom faktiskt iväg till New York har jobbat på ett nytt ställe som heter Gamla Teatern och dessutom hunnit med några intro dagar i Åre.


Ska inte bli långrandig, utan bara lite av varje.
Börja med the big trip till New York. Dagarna innan gick oerhört långsamt passade på att åka hem till lycksele umgås med familjen och sen var de helgen i stan innan på måndag planet gick.
Som sagt långa dagar innan man hade sett fram emot resan, fått massa tips av folk som varit där tidigare men så hände de något på lördagen. Jag bestämde mig för att göra denna resa förutsättningslöst så mkt som de bara gick.


Och de ska jag tala om för er är de bästa ni kan göra när ni är ute och reser. Att inte ha några förväntningar och bara vara glad för nästan allt som händer. De var nog de som gjorde New York resan alldeles speciellt. De var inte så jättestor kulturkrock som jag hade trott utan de mesta flöt som de bara kunde. Husen var lite högre än de man själv var van med, istället för 10 våningars hus så kanske husen här hade cirka 40-50 våningar utan överdriva. Mentaliten är väl inte annorlunda, som många hade sagt innan de är mer vänligt på ett ytligt sett i USA men kläder fans de och barer. Nu hängde vi mest runt sevärdheterna och klädaffärer så barer har man inte skaffat så mkt uppfattning om ännu.

De häftigaste på resan var väl Empire state buildning att vara så högt uppe i luften och inte vara rädd för att ramla ner var häftigt. För att förstå hur högt de var så var vi på 94 våningen när vi tog bilder av New York.  

De är lite svårt att beskriva allt man upplevde där borta, konstigt folk roligt folk överdrivna människor ja de finns hur mkt som helst och ibland är de svårt att förmedla genom bloggen.
En sak var klar vi gjorde alla klassiska grejer, åka skridskor i central park o.sv men de som jag känner mest efter resan är allting vi inte hann med. Efter 5 dagar kände shit hit måste jag åka igen de finns så himla mkt att se.

Jag får väl återberätta lite mer vid ett senare tillfälle i ett längre blogginlägg ska ta och komma i säng för att göra ordning nyårsmiddag imorrn åt 8 pers plus städa och tvätta lägenheten.

Om jag inte hinner säga de innan så säger jag de Gott nytt år och hoppas ni får underbar kväll/natt.

På återseende mkt snart.
Clemme

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback